Lenovo anunta lansarea unui smartphone cu autonomie de pana la 45 de zile

0 354

Cei de la Lenovo au facut un anunt surprinzator pe retelele de socializare din China. Dupa ce au anunta data lansarii noului Lenovo Z5, acestia au oferit si cateva informatii legat de specificatiile tehnice care sunt absolut uimitoare. Daca ceea ce se vehiculeaza este si adevarat, atunci Lenovo va da lovitura cu un model special si unic.

Noul Lenovo Z5 promite sa includa 3 inovatii tehnologice. Printre acestea se numara: raport ecran – corp telefon de 95%, spatiu intern de stocare pana la 4 TB, baterie rezistenta pana la 45 de zile in standby.

Interesant este faptul ca nimeni nu crede cu adevarat ca aceste informatii sunt autentice, cei de la Android Authority crezand ca este vorba despre o eroare de traducere. Acest lucru se datoreaza si faptului ca singurele informatii aparute sunt in mediul online din China. Ar fi o trecere mult prea brusca de la telefoane cu pana la 256 GB spatiu de stocare direct la 4 TB, sa nu mai vorbim si de bateria care rezista pana la 45 de zile. Asteptam lansarea oficiala si revenim cu amanunte legat de acest model.

 

Source Yoda
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica