Laptopuri și telefoane ieftine la eMAG: ultima zi cu reduceri masive

0 6

Tradițional, toamna e un sezon cu o mulțime de lansări de produse noi. Dar vestea mai bună e că cele vechi intră la reducere. Așa iei iPhone mai ieftin, laptop de gaming sau chiar electrocasnice. eMAG are Revoluția Prețurilor în această perioadă și prețurile sunt excelente.

Odată cu Revoluția Prețurilor, eMAG a promis reduceri de până la 60%. A inclus aproape toate categoriile pe care le are în general. Sunt acum laptopuri, computere, telefoane, fashion, rechizite, electrocasnice și chiar mobilă. Mai jos am adunat câteva laptopuri și telefoane pe care să le cumperi sau măcar să le iei în calcul.

eMAG aduce telefoane și laptopuri la prețuri mai mici

Laptopul care se remarcă dintre toate este un ASUS ROG Strix cu Intel Core i7, a noua generație, 4,5 GHz frecvența de operare, 15,6 inci ecranul Full HD și 8 GB de memorie RAM. Totodată, laptopul are și 256 GB stocare pe SSD și o placă grafică Nvidia GTX 1660Ti. Prinzi acest produs cu super preț aici.

Dacă nu vrei încă un iPhone 11, cea mai bună alegere e modelul de acum un an: iPhone Xr. Telefonul are acum reducere la eMAG. Beneficiază de 64 GB stocare, o cameră foto foarte bună, Face ID și va primi iOS 13. Îl prinzi aici cu reducere de zile mari.

O surpriză plăcută de fiecare dată a fost seria Nitro de la Acer. Așa e cazul și cu Nitro 5 cu Intel Core i7, ecran de 15,6 inci Full HD, 8 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Unde mai pui că are o placă video Nvidia GTX…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica