Laptopuri de gaming premium cu reduceri foarte mari

0 9

Daca esti interesat de gaming si vrei sa ai un dispozitiv pe care-l poti folosi atat acasa, dar si in deplasari atunci trebuie sa profiti de campania de reduceri de la eMAG.

Retailerul desfasoara o campanie de reduceri „Revolutia Preturilor” si are in oferta mai multe PC-uri de gaming numai bune pentru sezonul de toamna, cand se lanseaza cele mai multe jocuri video. Totusi, aceste PC-uri le poti folosi si pentru alte activitati deoarece au procesoare si placi video performante si astfel se potrivesc si pentru workload-uri intense precum editare video 4K sau randare de scene grafice 3D.

Asus TUF FX505DT

Acest laptop de la Asus este dotat cu cel mai nou procesor de la AMD, anume Ryzen 5-3550H, ce are o frecventa de baza de 2,1 GHz si poate ajunge la o frecventa de boost de 3,7 GHz. Procesoarele Ryzen din generatia treia sunt contruite pe un proces de fabricatie de 12 nm, iar asta inseamna o performanta sporita, dar si un consum energetic redus. Asus TUF are un ecran cu o diagonla de 15,6 inchi, o rezolutie Full HD si un finisaj anti-glare. Are 8 GB RAM DDR4, insa un singur slot este ocupat, ceea ce inseamna ca poate suporta pana la 32 GB RAM (2×16 GB). Spatiul de stocare este format dintr-un HDD de 1 TB si placa video este un GTX 1650, buna pentru a rula multe jocuri pe setari medium-high.

Cu urmatorul laptop din lista crestem pretul, dar si performanta. Acesta vine cu un procesor Intel i7-8750H, cu frecventa de boost de pana la 4,1 GHz, tot 8 GB RAM (cu posibilitate de…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica