Laptopul cu două ecrane a revenit în 2020 mai performant ca niciodată. E însă și util?

0 4

În 2020, mai mult ca oricând, ne-am întors cu toții către computere clasice, cât am lucrat sau lucrăm de-acasă. Dar poate fi un laptop „clasic” reinventat ca să fie și mai util? ASUS a făcut asta încă din 2019. A luat o zonă nefolosită de pe laptop și-a transformat-o în ecran. În 2020, a revenit cu ideea un pic retușată.

Zona din jurul touchpad-ului, pe laptop, e în general nefolosită. Unii producători au pus acolo un scanner de amprentă și mai mereu, pentru cele cu Windows, e o zonă în care să fie atașate diverse stickere pe care cu greu le dai jos. În 2019, ASUS a pus în zona respectivă tastatura cu modelul ZenBook Duo.

Recent, noile modele din seria asta au fost anunțate oficial. Dar înainte de asta am folosit un laptop un pic mai special: ROG Zephyrus Duo 15. În esență, la fel. Dar cu câteva atuuri.

Interpretarea ASUS pentru un laptop performant și diferit

Dat fiind că-i un Zephyrus, Duo 15 e în zona laptopurilor performante, de gaming. Asta înseamnă că-i bun la orice altceva l-ai folosi. Modelul pe care l-am folosit eu a avut așa: Intel Core i9 10980HK, 32 GB memorie RAM, dar și 2 TB de stocare. Windows 10 a venit la pachet. Sigur, nu-i de omis placa video Nvidia RTX 2080.

În momentul în care ASUS le-a anunțat pentru piața din România, au fost două configurații. Cea cu Intel Core i7 și RTX 2070 a avut un preț de pornire de 16.000 de lei. Cea de-a doua, de care am zis mai sus, ajungea la 21.900 de lei. Ai…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica