La ce te ajută cea mai ciudată husă de telefon care imită pielea umană

0 2

Această husă de telefon imită aproape perfect pielea umană și deși ar putea fi utilă în anumite privințe, ți-ar putea da și ceva coșmaruri.

Este vorba despre un proiect care urmărește să schimbe felul în care interacționezi cu dispozitivele tale mobile. În esență, interfețele Skin-On sunt dispozitive pe care le folosești să învelești diverse device-uri cu un strat de piele artificială. Astfel, proiectul nu include doar o husă de telefon inspirate de proprietățile pe care le are pielea umană.

Funcționează cam așa:

Totuși, faptul că imită atât de bine pielea umană ar putea să îi deranjeze pe unii.

Ce face husa de telefon care imită pielea umană

Pe scurt, produsele Skin-On pot fi adăugate dispozitivelor pe care le deții pentru a le face mai capabile.

Marc Teyssier, unul dintre inițiatorii proiectului, spune că vrea  să înlocuiască interfața rece a dispozitivelor, cum ar fi smartphone-urile, cu o versiune realistă a pielii umane, care face parte din modul în care oamenii interacționează unii cu ceilalți.

Astfel, prototipul pentru husa de telefon (sau pentru alte dispozitive) care imită pielea umană este programată să detecteze diverse gesturi pe care utilizatorul le face. De exemplu, o atingere ușoară îi dă telefonului de înțeles că ai nevoie de atenția sa.

Tehnologia poate fi folosită pe o varietate destul de mare de dispozitive: de la telefoane mobile, la wearables (smartwatch-uri, smart glasses), dar pot…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica