Klaus vine pe Netflix și îl poți vedea fără cont

0 3

Crăciunul este din ce în ce mai aproape, iar dacă nu mai ai răbdare să vezi noi producții pe această tematică, Netflix aduce pentru tine filmul Klaus.

Începând cu vineri, 15 noiembrie, pe platforma de streaming va fi disponibilă animația Klaus. Vestea bună pentru cei care nu sunt abonați încă la serviciile Netflix e că animația poate fi urmărită online gratuit, chiar dacă nu au un cont activ pe platformă. Din păcate, „oferta” nu este disponibilă decât în weekend-ul 15 – 17 noiembrie.

Klaus este o comedie animată de sărbători, regizată de co-creatorul celebrei animații Despicable Me, Sergio Pablos. Îi are în distribuție și pe Joan Cusack, Will Sasso și Norm Macdonald.

Klaus ajunge pe Netflix pentru toată lumea

Când Jesper iese în evidență ca cel mai slab elev al academiei poștale, el este staționat pe o insulă înghețată la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, darămite să își trimită scrisori. Jesper aproape că renunță, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri.

Pentru versiunea în limba română, vocile sunt realizate, printre alții, de Anca…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica