Jocurile online pe Xbox și PlayStation îți merg mai prost și nu e vina internetului tău

0 0

Xbox și Playstation se alătură și ele efortului de „conservare” a internetului pe care le-au anunțat și alți giganți din zona tech.

Pentru că stăm mai mult acasă, din cauza pandemiei de coronavirus, folosit internetul mai mult decât de obicei. Deși, cel mai probabil, va rezista acestei creșteri în ceea ce privește traficul, câteva măsuri de prevenție nu strică. Pentru asta, tot mai mult companii încearcă să se asigure că serviciile lor rămân în picioare pe durata pandemiei, prin reducerea calității imaginii afișate, de exemplu.

În ceea ce privește gamingul, și aici traficul a crescut destul de mult. Microsoft și Sony au asigurat astfel gamerii că se vor putea juca în continuare pe Xbox și Playstation, prin câteva măsuri.

Pe de-o parte, Microsoft va acționa și ea în acest sens. Potrivit lui Dave McCarthy, product services corporate vice president al Xbox, compania monitorizează în mod activ lucrurile și va face ajustări temporare, după caz, pentru a se asigura că utilizatorii au parte de o experiență cât mai plăcută. Nu e 100% despre ce ajustări este vorba, însă e posibil să ia exemplul celor de la Sony.

Jim Ryan, CEO-ul Sony, spune că compania sa face ce poate pentru a menține stabilitatea internetului. A anunțat că jucătorii pe PlayStation din Europa ar putea experimenta descărcări de jocuri mai lente sau chiar întârziate.

Fanii PlayStation și Xbox nu sunt singurii care vor fi afectați

Evident,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica