Jocurile gratuite ale lunii martie: ce primești de la Sony, dacă ai un PS4, PlayStation 5 sau PS VR

0 0

În luna martie a acestui an, Sony continuă tradiția jocurilor gratuite pentru abonații la PlayStation Plus cu nu mai puțin de cinci titluri pentru PS4, PS5 și PS VR.

În urmă cu câteva zile, cei de la Sony au transmis online cea mai recentă ediție e conferinței State of Play. În acel context, au fost anunțate și titlurile oferite abonaților la PS Plus. Printre ele se numără și Final Fantasy VII Remake, o ediție actualizată a jocului clasic. Este însă important de reținut că aceasta nu este versiunea care va profita la maxim de PlayStation 5, cu o grafică îmbunătățită și o rată de reîmprospătare sporită. Aceea este intitulată Final Fantasy VII Remake Intergrade și poate fi achiziționată separat.

Dincolo de acest detaliu, luna martie pare una foarte promițătoare, indiferent de afinitățile pe care le ai din spectrul jocurilor video. Un joc foarte interesant și aproape imposibil de descris în cuvinte este Maquette, un titlu first-person de tip puzzle care te încurajează să gândești diferit. Dacă te blochezi și nu mai știi ce să faci în continuare, ai în orice moment posibilitatea să apelezi la meniul Game Help pentru un pic de ajutor. Acesta este un joc complet nou disponibil doar pentru cei care au un PS5. Săptămâna viitoare va ajunge pe PS4 și Steam.

Dacă te încântă shooterele, Remnant: From the Ashes va fi disponibil pentru gratuit în martie pentru posesorii de PS4 și, implicit, pentru PS5. Daci ai făcut…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica