Jetpack-urile ar putea înlocui ambulanțele în viitor

0 4

Great North Air Ambulance Service, o organizație caritabilă înregistrată în Marea Britanie dedicată furnizării de servicii de urgență cu elicoptere, testează un jetpack fabricat de Gravity Industries, pentru a le permite într-o zi paramedicilor să zboare pe un munte pentru a oferi primul ajutor.

Un jetpack ar putea permite paramedicilor să urce pe munte în 90 de secunde, mai degrabă decât să facă drumeții timp de 30 de minute, potrivit directorului de operațiuni GNAAS, Andy Mawson. „Cu un jetpack, ceea ce ar fi putut dura până la o oră pentru a ajunge la pacient poate dura doar câteva minute și asta ar putea însemna diferența dintre viață și moarte”, a spus el pentru BBC.

Gravity Industries, condusă de fondatorul și temerarul Richard Browning, a realizat niște inovații în ultimii câțiva ani pentru finalizarea mai multor zboruri într-un costum „Iron Man” și chiar a stabilit niște recorduri de viteză. El a spus că costumele au două mini-motoare pe fiecare braț și unul pe spate, permițându-i paramedicului să-și controleze mișcarea doar mișcându-și mâinile. „Cel mai mare avantaj este viteza sa”, a spus Mawson.

Browning a finalizat un exercițiu demonstrativ în districtul lacurilor din Marea Britanie, ca parte a colaborării. „Exercițiul demonstrativ a demonstrat potențialul imens de a folosi jetpack-uri pentru a salva vieți. Dacă va funcționa la parametri normali, paramedicul zburător va fi înarmat cu un…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica