Jeff Bezos vrea să salveze planeta care l-a făcut bogat: cea mai mare donație de care ai auzit

0 0

CEO-ul Amazon este cel mai bogat om din lume și tocmai a decis să facă un gest fără precedent pentru salvarea planetei prin combaterea cauzelor care duc la încălzirea globală.

Jeff Bezos a donat nu mai puțin de 10 miliarde de dolari, o valoare fără precedent în domeniul cercetării, pentru a finanța oamenii de știință și activiștii care luptă pentru protejarea mediului. În acest fel, speră el, va reuși să facă un pas în contracararea efectelor schimbărilor climatice.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume potrivit Forbes, s-a alăturat astfel unei liste tot mai mari de miliardari care donează sume substanțiale pentru combaterea impactului încălzirii globale, citează Mediafax.

„Schimbările climatice sunt cea mai mare amenințare pentru planeta noastră”, a scris Bezos într-o postare pe Instagram. „Vreau să lucrez alături de alții, atât pentru a dezvolta căile cunoscute, cât și pentru a explora noi modalități de combatere a impactului devastator pe care schimbările climatice îl au asupra planetei”, a continuat miliardarul în postarea sa.

Cei 10 miliarde de dolari au fost băgați în fondul Bezos Earth, fundația menită să ofere subvenții pentru activitățile de cercetare și activism pentru protejarea mediului înconjurător. Contracararea schimbărilor climatice este un un subiect foarte important și o cauză care a atras foarte mulți bani în ultimii din ani din partea celor mai bogați oameni ai planetei.

Din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica