Îți poți lua un Lamborghini nou cu doar 18.000, dar este o bicicletă

0 2


Lamborghini este un brand cunoscut pentru mașinile performante, dar probabil știai că se  implică și în alte proiecte. Producătorul auto a fost implicat și în producția de tractoare și bărci, dar lista nu se termină aici.

Pentru ceva puțin mai accesibil, Lamborghini s-a aventurat și în producția de biciclete. În mod ciudat, noul model este o bicicletă manuală oldstyle și nu o bicicletă electrice sau de ultimă tehnologie, cum ne-am fi așteptat.

Într-un comunicat de presă, Lamborghini a anunțat că a intrat într-un efort cu Cervélo Cycles pentru a realiza o bicicletă ediție ultra limitată. Cervélo R5 de înaltă performanță este o bicicletă de stradă asemănătoare cu Lamborghini Aventador SVJ care a stabilit un record Nurburgring acum câțiva ani. Bicicleta are componente autentice fabricate în Italia.

“În același mod în care Lamborghini Aventador SVJ a ridicat nivelul de performanță pe segmentul vehiculelor de stradă, Cervélo R5 Automobili Lamborghini Edition este creat pentru a aborda cele mai abrupte piste de urcare și coborâre din Alpii Dolomiți italieni. Esența sa este inspirată de cea a Aventador SVJ: rapid din orice perspectivă, dar se distinge prin manevrare și comportament ușor”, se afirmă în comunicatul de presă al Lamborghini.

Bicicleta de stradă va fi disponibilă într-o ediție limitată de doar 63 de unități, întrucât a fost creată pentru a celebra înființarea producătorului auto din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica