iPhone și noul virus: ce sfaturi îți dă Siri dacă întrebi de pandemie

0 0

Apple a venit cu niște update-uri în această perioadă pentru funcția sa Siri, prezentă pe modelele iPhone. Și totul are legătură cu pandemia de coronavirus.

Suntem în plină pandemie de coronavirus și giganții digitali încearcă să se adapteze pe cât posibil. Apple, spre exemplu, a venit cu un update pentru Siri și, dacă ești utilizator de iPhone, atunci îi poți pune întrebări legate de pandemie.

Între altele, Siri comentează simptomele legate de Covid-19, dar te și îndrumă către site-urile oficiale de unde să-ți iei informațiile în această perioadă.

Apple, iPhone, Siri și coronavirus

Apple și-a actualizat asistentul vocal pentru a oferi utilizatorilor un chestionar în mai mulți pași legat de ce se întâmplă acum în lume. Astfel, Siri răspunde între altele, la întrebarea: „Siri, sunt cumva infectat cu coronavirus?”. Evident că răspunsul nu o să vină din aplicație, dar ești întrebat de anumite simptome și primești câteva sfaturi utile.

Actualizarea a fost făcută peste weekend și prima dată a fost disponibilă doar în Statele Unite. Ulterior ,însă, a ajuns și-n Europa, inclusiv în România. Tot ghidul pe care ți-l prezintă Siri în aceste momente e aprobat de autoritățile americane, susține Apple.

Siri te întreba, între altele, dacă prezinți simptome ale bolii, cum ar fi febră, tuse uscată sau dificultăți de respirație. Te îndrumă apoi să ceri ajutor specializat de la medici, dacă ai asemenea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica