iPhone 13 Pro ar putea pierde cea mai bună cameră foto de la Apple

0 0

Se așteaptă ca gama iPhone 13 să conțină mai multe upgrade-uri noi, dar una pare să fie rezervată doar pentru modelul pilot.
Dacă zvonurile actuale sunt adevărate, gama iPhone 13 va include mai multe actualizări ale camerei, inclusiv un nou sistem de stabilizare a imaginii bazat pe software și chiar portret video. Acum, noi informații sugerează că această cameră va primi și o actualizare hardware semnificativă.

Detaliile provin de la respectatul analist din industrie și informatorl, Ming-Chi Kuo, care susține că iPhone 13 Pro Max din acest an va include un obiectiv principal îmbunătățit al camerei foto cu o deschidere f / 1,5 mai largă. Acest lucru va oferi noului model un spor în performanța de colectare a luminii, ceea ce duce, de obicei, la o imagine mai slabă și la zgomot redus.

Actualul iPhone Pro Max are o deschidere a obiectivului principal mai mică de f / 1.6, o specificație pe care Apple ar trebui să o păstreze în toate, cu excepția modelului emblematic al viitoarei game iPhone 13. Acest lucru înseamnă că se poate aștepta ca, camera iPhone 13 Pro Max să funcționeze ușor diferit și, sperăm, mai bine decât modelele mai mici din 2021.

Cu toate acestea, toate modelele iPhone 13 Pro par să beneficieze de un obiectiv ultra-lat f / 1.8 îmbunătățit, conform uneia dintre predicțiile anterioare ale lui Kuo.

În timp ce diafragma obiectivului este un factor crucial în performanța camerei, rețineți că, atunci când…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica