iPhone 11 Pro face din noapte zi și nici măcar nu e la „putere” maximă

0 13


Ce-i drept, Google a schimbat jocul fotografiei de noapte cu Pixel 3. Dar Apple susține că poate recupera, iar iPhone 11 Pro demonstrează asta. Compania promite însă o tehnologie și mai bună. O va livra ca actualizare mai târziu, după ce telefoanele ajung în magazin.

Atât pe iPhone 11, cât și modelele Pro, Apple n-a crescut rezoluția camerele foto. Toți senzorii sunt de 12 megapixeli cu obiective diferite pentru fiecare. Astfel, există o cameră de 12 MP ultrawide 13 mm f/2.4, una de 12 MP wide 26 mm f/1.8 și una zoom 12 MP 52 mm f/2.

Ca soluție la performanța telefoanelor Google sau Samsung în condiții cu lumină puțină, Apple susține că a implementat un night mode care se activează automat. Acum, primele telefoanele iPhone 11 Pro au ajuns la câțiva oameni din Statele Unite ale Americii. Ce vezi mai jos e un test cu fotografie de noapte: iPhone X vs. iPhone 11 Pro Max.

Ce urmează pentru iPhone 11 cu deep fusion

Apple a spus în conferința de presă că iPhone 11 va primi o actualizare și va beneficia de ceea ce numește deep fusion. Pe scurt, aplică rețeta Google: software bazat pe algoritmi de inteligență artificială care să facă poze mai bune.

Deep fusion presupune că iPhone 11 va trage nouă cadre și le va combina într-o singură imagine. Telefonul trage patru imagini normale, una cu expunere mai lungă și alte patru imagini care să completeze cu informații cadrul respectiv.Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica