iPhone 11 Pro: de ce este cel mai performant iPhone creat vreodată

0 15


iPhone 11 a fost anunțat oficial. Sunt trei telefoane cu același nume și o serie nouă: Pro. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt cele care se remarcă prin cele mai bune specificații. Totodată, Apple are trei camere pe un singur telefon și promite clipuri mai bune ca niciodată. Chiar și la 60 de cadre pe secundă. Și Apple mai are un secret.

iPhone 11 e gândit să înlocuiască, cumva, iPhone Xr, chiar dacă și acela rămâne la vânzare. E mai colorat ca niciodată, are două camere foto și un ecran destul de generos, dar încă este LCD. E telefonul cu care Apple speră să se remarce în zona mid-to-high, acolo unde telefoanele cu Android sunt mai populare.

Sigur, dacă vrei cel mai bun telefon, acela este oricare dintre modelele Pro. iPhone 11 Pro este, conform Apple, cel mai performant iPhone creat vreodată. Ceea ce nu e fals, pentru că dacă n-ar fi cel mai bun nu l-ar mai lansa. Dincolo de evidențe, ai mai jos specificațiile pentru aceste telefoane.

iPhone 11 Pro: specificații și noutățile aduse de Apple

iPhone 11

Specificații pentru iPhone 11
  • Ecran: 6,1 inci LCD cu rezoluție Retina HD
  • Procesor și RAM: A13 Bionic și 4 GB (memoria RAM n-a fost confirmată de Apple)
  • Stocare: 64, 128 și 256 GB
  • Camere foto: 12 MP (selfie) și modul dual de 12 MP pe spate – ultrawide și normal cu posibilitatea de zoom optic 2x și zoom digital până la 5x
  • Funcționalități: Nigh Mode pentru cameră, Face ID îmbunătățit, filmare 4K la 60 fps,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica