iOS 13, lansat oficial: lista completă a noutăților introduse de Apple

0 8

Apple și-a respectat promisiunea și, în urmă cu câteva ore, a lansat la nivel global noul iOS 13, actualizarea de firmware dedicată posesorilor de iPhone.

În cazul în care ai un iPhone 6S sau mai nou, începând de astăzi, îți poți instala cel mai nou sistem de operare al celor de la Apple. iOS 13 vine la pachet cu o seri stufoasă de schimbări vizuale și optimizări de fundal pentru una dintre cele mai populare platforme de pe mapamond. Lista completă a schimbărilor incluse poate fi parcursă mai jos. Acestea sunt desprinse din documentul oficial pe care îl pune la dispoziția utilizatorilor gigantul din Cupertino.

iOS 13 include un nou aspect dramatic pentru iPhone, și anume modul întunecat, noi moduri de a explora și a edita poze și un nou mod privat de autentificare la aplicații și site-uri web printr-o simplă apăsare. iOS 13 este mai rapid și mai dinamic, oferind optimizări pentru întregul sistem, care îmbunătățesc lansarea aplicațiilor, reduc dimensiunea de descărcare a aplicațiilor și sporesc și mai mult viteza Face ID.

Această actualizare include noi funcționalități și îmbunătățiri:

Modul întunecat

  • O minunată nouă schemă de culori închise, care oferă o experiență de vizualizare extraordinară, în special în condiții de iluminare slabă
  • Poate fi programat să se activeze automat la apusul soarelui, la o anumită oră sau se poate activa din centrul de control
  • Patru fundaluri noi de sistem, care își comută…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica