iOS 13.5, lansat oficial cu funcții pentru Covid-19: lista completă a schimbărilor pentru iPhone

0 0

După câteva zile de speculații legate de noul firmware, iOS 13.5 a fost lansat oficial, împreună cu iPadOS 13.5. Ambele integrează funcții legate de utilizarea gadgeturilor într-un univers post-Covid-19.

Dacă încerci să te autentifici pe un iPhone folosind Face ID în momentul în care porți mască pe față, pe lângă faptul că nu funcționează, experiența este una frustrantă. Durează mult până când îți solicită codul de autentificare. Apple a încercat să remedieze această situație. Camera frontală identifică imediat faptul că porți mască și îți cere codul tradițional de acces.

Aceasta este doar una dintre funcțiile introduse de Apple în iOS 13.5. Lista completă a schimbărilor de care vor avea parte utilizatorii după acest update poate fi parcursă mai jos.

iOS 13.5 prezintă mai repede câmpul de introducere a codului de acces pe dispozitivele cu Face ID, dacă utilizatorul poartă o mască facială, și include un API de notificare la expunere, compatibil cu aplicațiile de identificare a contactelor COVID-19 de la autoritățile de sănătate publică. De asemenea, această actualizare oferă opțiunea de a controla evidențierea automată a ferestrelor video în apelurile FaceTime de grup, corectează probleme și include alte îmbunătățiri.

Face ID și cod de acces

  • Oferă un proces simplificat de deblocare pentru dispozitivele cu Face ID dacă utilizatorul poartă o mască facială
  • Câmpul de introducere a codului de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica