Ion Țiriac îți explică de ce mașinile Tesla sunt atât de apreciate

0 26

Lui Ion Țiriac îi plac mașinile și acum crede că cele electrice vor fi foarte importante în viitor. Iar un model Tesla l-a făcut să le aprecieze și mai mult.

Pe 28 noiembrie, Ion Țiriac a prezentat, în România, două modele Porsche 911 Speedster introduse în Tiriac Collection. La acest eveniment de prezentare a vorbit un pic și despre mașini electrice, și despre Tesla. El susține că o mașină Tesla l-a făcut să accelereze până al 250 km/h. „Este înspăimântătoare” a fost concluzia lui.

„Am făcut o experiență acum un an, un an jumătate, cu Tesla, și am venit numai de la Snagov până în oraș. Este înspăimântătoare. Într-o sută de metri aveam, nu m-a văzut Miliţia, aveam 250 km pe oră şi pe urmă am frânat-o, pentru că n-am avut interesul să rămân fără carnet.”
Ion Țiriac despre capacitatea impresionantă a Tesla de-a fi și sportivă nu doar electrică

Tesla și-a făcut deja un renume, dar ce mașină electrică ar vrea Ion Țiriac?

Tesla e impresionant prin performanța ei și, pe alocuri, prin design. Dar Țiriac vrea mașini electrice de la alt producător. „Mă interesează în special o mașină pe care am văzut-o acum trei ani la campionatul mondial de hochei, finala care a fost în Germania, și este o Skoda”, a declarat acesta citat de ProMotor.

„[Modelul Skoda în cauză e] un SUV ceva mai mititel decât Volkswagen-urile care sunt acum. […] vine anul viitor cu o garanție de 500 de km. Ce…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica