Invenția futuristă de la Samsung pe care nu o s-o folosești niciodată

0 1

Samsung e cunoscut drept cel mai mare producător de telefoane. Din când în când, însă, mai vine cu niște experimente.

Samsung e producătorul care încearcă să se bată, pe piața telefoanelor, cu alți rivali precum Apple și Huawei. Dar, pe lângă telefoane, sud-coreenii mai au o mulțime de alte gadget-uri și dispozitive pe care poate le folosești sau nu.

Recent, a prezentat un proiect nou. E vorba de o tastatură invizibilă care se folosește de inteligența artificială pentru a-ți identifica mișcările degetelor și pentru a tasta în timp real după aceste mișcări. Iată, de fapt, despre ce e vorba.

Cum funcționează tastatura invizibilă de la Samsung

Tastatura invizibilă de la Samsung e, de fapt, un software care poate fi folosit pentru telefon, tabletă sau laptop. Acesta creează un mediu virtual, în care tu poți să-ți plimbi degetele ca și cum ai tasta normal. Textul e apoi afișat pe dispozitivul pe care-l ai în față.

Tastatura invizibilă a fost creată de Samsung C-Lab, divizia care sprijină ideile anumitor dezvoltatori. SelfiType, căci așa se numește noul tool, a fost prezentat la târgul CES, care se desfășoară în această perioadă în Las Vegas.

Cum funcționează, mai exact, această tastatură invizibilă? SelfieType se folosește de camera din față a telefonului, tabletei sau laptopului pentru a-ți urmări mișcările degetelor de pe suprafața virtuală. Le transferă, practic, pe tastatura originală. Soft-ul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica