Întrebarea de care ține oprirea pandemiei: de ce nu putem produce mai repede și mai mult vaccin

0 4

Președintele Biden a promis suficiente doze de vaccin pentru toți adulții americani până în această vară. Nici măcar Legea privind producția de apărare nu poate face pentru a administra dozele înainte.

Președintele Joe Biden a comandat suficiente vaccinuri pentru a imuniza fiecare american împotriva COVID-19, iar administrația sa spune că folosește toată forța guvernului federal pentru a obține dozele până în iulie. Există un motiv pentru care nu le poate promite mai devreme.

Lanțurile de aprovizionare cu vaccinuri sunt extrem de specializate, bazându-se pe mașini scumpe, personal înalt instruit și ingrediente speciale. Producătorii au întâmpinat deficiențe intermitente de materiale cheie, potrivit Biroului de Responsabilitate al Guvernului SUA. Astfel, combinația dintre creșterea cererii și întreruperile forței de muncă din cauza pandemiei a provocat întârzieri de patru până la 12 săptămâni pentru articolele care obișnuiau să fie expediate în decurs de o săptămână.

Oamenii se întreabă adesea de ce administrația nu poate utiliza puternica Lege privind producția de apărare – care împuternicește guvernul să ceară provizii critice – să turboalimenteze producția. Dar acea lege are limitele sale.

De fiecare dată când un producător adaugă echipamente noi sau un nou furnizor de materii prime, li se cere să efectueze teste extinse pentru a se asigura că componentele hardware sau ingredientele funcționează în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica