Internet Wireless peste tot: dispozitivul care te salvează oriunde ai fi

0 1

Mulți dintre noi ne-am confruntat cu situația în care aveam nevoie de internet wireless și din păcate, nu era nici un hotspot prin zonă. O companie s-a gândit astfel să lanseze un dispozitiv care să asigure necesarul de trafic, oriunde te-ai afla.

Un hotspot mobil te poate scoate dintr-o mulțime de blocaje. Oricât de greu ar fi să credem, există încă locuri în care WiFi rămâne greu de găsit. Deși este un inconvenient dacă încerci să postezi o fotografie pe Instagram sau să verifici orele magazinului din zonă, acesta poate fi mult mai mult decât enervant pentru profesioniștii din domeniul afacerilor, cei care lucrează la distanță sau antreprenorii care trebuie să fie conectați în orice moment.

Indiferent dacă ești acasă sau pe drum, Hotspotul mobil DuoTurbo 4G LTE, te poate ține constant conectat, ridicându-și propria rețea WiFi pentru a oferi un portal web stabil pentru tine, prieteni, familie , sau orice alt utilizator.

Acest gadget util are aproximativ dimensiunea unui smartphone, dar, spre deosebire de un telefon, nu este necesară o cartelă SIM pentru DuoTurbo. Folosind tehnologia sa inovatoare CloudSim, DuoTurbo nu este doar un modem pentru a te menține conectat, ci de fapt două, permițând o selecție inteligentă despre rețeaua care oferă semnalul mai bun.

Acest lucru îi ajută pe utilizatori să ocolească toate acele probleme enervante de aglomerare a rețelei, deoarece trece dinamic peste operatorii de rețea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica