Instagram primește o nouă opțiune: doar utilizatorii de iPhone vor beneficia de ea

0 1

Instagram lucrează la o nouă opțiune care va fi disponibilă doar utilizatorilor de iPhone. Astfel, după implementarea actualizării, vei putea face trecerea de la un cont la celălalt, mult mai ușor, pe dispozitivul tău Apple.

Foarte mulți utilizatori ai popularului serviciu de socializare jonglează cu două sau multe conturi. Indiferent că vorbim despre conturile private sau cele de afaceri, trecerea de la unul la altul nu este tocmai ușoară, în cazul în care deții un iPhone.

Acum, compania deținută de Facebook lucrează la un widget pentru ecranul de întâmpinare, care îți va permite să selectezi rapid un anumit cont Instagram înainte de a deschide chiar aplicația, potrivit expertului din Silicon Valley și renumitul leaker Alessandro Paluzzi.

În această săptămână, Paluzzi a împărtășit o serie de imagini care prezintă mai multe versiuni diferite ale widgetului, care are suficient spațiu pentru a îți permite să te deplasezi între până la patru conturi Instagram cu o singură atingere.

În momentul actual, comutarea între conturi implică atingerea butonului de profil din partea dreaptă jos a afișajului, pentru a accesa profilul tău, apoi atingerea numelui de utilizator din partea de sus a afișajului și, în final, selectarea contului pe care dorești să îl accesezi.

Noua opțiune a Instagram era mult așteptată de către utilizatorii de iPhone

Acest lucru este, de asemenea, posibil și pe iPhone-urile mai recente,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica