Inginerul condamnat în scandalul momentului: a furat secrete de la Google pentru Uber

0 0

Fostul inginer Uber, Anthony Levandowski, a fost condamnat la 18 luni de închisoare după ce și-a recunoscut vinovația. A furat secrete comerciale de la Waymo, divizia auto de la Google.

De asemenea, a fost de acord să plătească companiei peste 756.000 de dolari, la care se adaugă o amendă de 95.000 de dolari – ceea ce va reprezenta o problemă, luând în considerare că Levandowski a fost deja falimentat de cheltuielile de judecată de 179 de milioane de dolari.

„Ultimii trei ani și jumătate m-au obligat să mă descurc cu ceea ce am făcut”, a spus Levandowski într-o declarație. „Vreau să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze colegilor mei de la Google pentru trădarea încrederii lor și a întregii familii pentru prețul pe care l-au plătit și vor continua să-l plătească pentru acțiunile mele”, a adăugat inculpatul.

Levandowski s-a confruntat cu un potențial de 30 de luni de închisoare după ce s-a declarat vinovat pentru o acuzație de furt secret din martie. Sentința cu care s-ar fi putut confrunta dacă ar fi refuzat acordul de pledoarie ar fi fost mult mai mare. El ar fi fost condamnat pentru toate cele 33 de capete de acuzare de furt secret de comerț. Tehnic, ar fi putut să facă 10 ani.

Fostul inginer Google acuzat de furtul a 14.000 de documente secrete

De mai bine de un deceniu, Google lucrează la mașini autonome. Acum, acea divizie e parte din Alphabet, compania care controlează și Google. În acest deceniu, a…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica