Încărcătorul revoluționar care alimentează telefonul, laptopul și tableta în același timp

0 2


Încărcătorul e banal și vital în același timp. Dar poate fi schimbat în mai bine? Acest proiect de pe Kickstarter asta încearcă să facă și, deocamdată, promite aproape imposibilul. Oamenii însă cred în planul creatorilor.

Pe 10 decembrie va fi finalizată runda de finanțare pe Kickstarter pentru un încărcător care promite că va revoluționa totul. Acesta are, pentru început, o capacitate de 100 wați. Spre comparație, cele mai puternice pentru telefoane sunt la jumătate.

Proiectul a adunat, până acum, peste 2,08 milioane de dolari de la peste 26.400 de oameni. Acesta are două porturi USB clasice și două USB-C, iar promisiunea e că îți poate încărca, în același timp, până la patru dispozitive. Telefon, laptop, tabletă, ceas inteligent – toate pot fi alimentate cu un singur încărcător de priză. Sună prea bine? Cam da

Încărcătorul HyperJuice de pe Kickstarter ar putea fi succesul răsunător sau eșecul previzibil

Comparație cu alte încărcătoare

Hyper promite că încărcătorul HyperJuice 100W GaN va fi tot ce-ți trebuie. Finanțarea e imensă și abia acum încep problemele. Proiectul a fost finanțat pe Kickstarter și, după 10 decembrie, cei care au dat bani vor aștepta produsul. Iar acum încep problemele pentru astfel de inițiative. Producția se poate dovedi cea mai mare piedică.

În prezent, în stadiul de concept, încărcătorul e un pic mai gros decât un pachet de cărți și ar putea fi cea mai utilă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica