Încă o producție, victimă a scandalului legat de discriminare: ce se întâmplă cu „Păpușile Muppets”

0 1

De când s-au aprins discuțiile legate de discriminare, sexism și rasism, mai multe producții celebre au captat atenția publicului. Pe listă și-a făcut apariția și celebrul show ”The Muppets” sau ”Păpușile Muppets”.

Celebra producția ”The Muppets” a început să ruleze pe platforma Disney+ pe data de 19 februarie, dar date fiind timpurile în care a fost realizată, episoadele conțin mai multe scene discutabile în vremurile noastre. Așa că cei de la Disney+ s-au văzut nevoiți să vină cu un disclaimer pentru a putea difuza în continuare seria.

Compania a precizat că toate episoadele sunt însoțite de precizări privind conținutul:  “Aceste sterotipii erau incorecte atunci și sunt incorecte și acum. În loc să eliminăm conținutul, am preferat să avertizăm asupra impactului său negativ, să învățăm din asta și să generăm o dezbatere pentru a crea un viitor mai incluziv”.

Show-ul ”Păpușile Muppets”, victimă a scandalului legat de discriminare

Episoadele difuzate sunt însoțite de mesaje precum ”discriminarea unor persoane sau culturi” ori ”descrieri negative”, scriu cei de la The Guardian.

Platforma nu intră în foarte multe detalii legate de ce subiecte legate de discriminare ar fi vorba, dar e posibil să aibă legătură cu diverse conotații rasiale. Celebra producție The Muppet Show (Păpușile Muppets) a fost difuzată în perioada 1976 și 1981.

Showul avea în fiecare episod câte un invitat…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica