Impresii despre Dacia Duster direct de la Top Gear: „Deci, da, e banală”

0 2

Top Gear prezintă Dacia Duster după o perioadă mai lungă de folosire. Așa cum te-ai aștepta, mașina românească nu dă pe nimeni pe spate, dar are atuurile sale în ceea ce privește dotările.

Top Gear a testat Dacia Duster cu motorul TCe 130, care în Marea Britanie costă aproape 17.500 de euro. Astfel, e vorba de una dintre versiunile mai scumpe și cu ceva mai multe dotări decât modelul de bază. Întrebarea de la care pornește acest review al mașinii e dacă Dacia, o companie cunoscută pentru mașinile ieftine, poate livra și ceva valoare pe lângă prețul mic.

„Dacia Duster n-arată deloc rău. Această nouă versiune e diferită de precedenta și arată ca o cutie mică și fericită”, susține Tom Ford în articolul său. „Același lucru poate fi spus despre interior, care nu-i neapărat prost, dar cu siguranță îi lipsește personalitatea.”

Dacia Duster pe care ar trebui s-o cumperi nu-i cea de bază

Dat fiind că modelul de Dacia Duster testat de Top Gear e aproape cel mai scump, ce pierzi când alegi cel mai ieftin model? Ei bine, Access n-are radio, aer condiționat și folosește materiale cât se poate de ieftine, de la jante de oțel la bare din plastic negru. Comfort, versiunea testată, e catalogată drept cea mai rațională alegere.

Ce primești în plus la Comfort față de Essential, adică a doua versiune, e o listă cu opțiuni care fac și nu fac neapărat folosirea mai bună. De exemplu, sunt jante de 16 inci din aliaj,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica