Importanța armelor în jocul de airsoft și cum trebuie folosite în mod corect!

0 1.901

Jocul de airsoft le permite practicanților să își achiziționeze replici identice ale unor arme reale, care deși sunt niște jucării, datorită nivelului foarte ridicat de precizie a detaliilor și a capacității de a produce răni, sunt supuse prevederilor din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor. De aceea, atunci când intenționezi să practici acest sport, trebuie să te supui unei serii de reglementări care îți vor sugera că acesta nu este un joc, ci este o formă prin care îți poți testa capacitatea de a îți dovedi atât ție, cât și celor din jur, că ești responsabil în totalitate de modul în care vei utiliza aceste replici.

Pregătirea pentru a deveni un jucător de elită începe din faza de inițiere, unde trebuie să îți stabilești categoria de luptător pe care o vei urma și să înveți să faci diferența între tipurile de arme pe care le vei utiliza pe terenurile de luptă. De exemplu, atunci când vei avea nevoie de arme airsoft Tokyo Marui, accesează http://www.airsoft.ro/Tokyo-Marui-294 pentru a înțelege care este gama de replici care se încadrează în această categorie și pentru a-ți achiziționa cele mai evaluate arme de airsoft. Începând din acest moment trebuie să înțelegi că deținerea unei arme pentru airsoft este permisă numai în condițiile în care respecți prevederile legale și nu te afișezi cu aceasta în locurile publice, unde poți genera instant panică.

Astfel de replici poți fi folosite în mod exclusiv pe terenul de luptă special amenajat pentru întrecerile de airsoft și sub nicio formă, în alte locuri. Ești responsabil de îngrijirea armelor tale, iar orice upgrade pe care îl vei aduce acestora, le va mări eficiența de tragere și precizia în atingerea țintelor. Pe Airsoft.ro vei găsi întotdeauna cele mai accesibile arme pentru acest sport, care respectă în totalitate prevederile legale în vigoare și care se încadrează perfect în cerințele fiecărei categorii de jucător.

Încărcătorul armei este foarte important în economia jocului, așa că alegerea acestuia trebuie făcută în funcție de tipul de armă pe care îl deții, având de ales între cele de tip high-cap, standard-cap/mid-cap sau real-cap/low-cap. Cele din urmă sunt identice sau aproape similare celor utilizate la armele reale, dar acest lucru înseamnă că au o limitare în modul de tragere, în timp ce un încărcător high-cap are maxim 120 de bile, iar cele standard pot ajunge până la maxim 150 bile. Dacă vei alege și utiliza în mod corect replicile de airsoft te vei bucura de plăcerea jocului la cel mai intens nivel, jucând întotdeauna în mod responsabil!

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica