iMessage versus Android Messages. Care sunt diferențele?

0 319

iMessage versus Android Messages

Google a făcut cunoscut faptul că și-a actualizat aplicația de mesaje prin care vrea să ofere comunicare între diferiții utilizatori, nu doar prin conexiunea de date, ca de pildă WhatsApp.

Dacă nu ai acces la internet, atunci nu poți trimite mesaje. Așadar, acum veți putea trimite mesaje și prin SMS sau MMS, datorită unui parteneriat Google cu majoritatea operatorilor de telekom de la noi.

Acum puteți folosi Android Messages, care conține și o colecție nouă de emoji, iar acestea pot fi trimise prin SMS. Utilizatorii mai pot trimite prin SMS opțiunea de localizare, care se poate deschide direct din aplicația de navigație.

Pe dispozitivele iOS există iMessage, care spre deosebire de Android poate folosi ”animoji”, adică emoji-uri animate. Majoritatea aplicaților din iOS sunt compatibile cu iMessage.

Mai trebuie subliniat faptul că iMessage și Android Messages u sunt compatibile, prin urmare dacă cineva trimite un iMessage către un Android Message, mesajul va fi recepționat sub forma unui text simplu, fără emoji, emoticoane sau alte asemenea opțiuni.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica