”Îi aşteptăm la spital”: avertismenul lui Arafat pentru pentru ignoranți

0 1

Câteva sute de oameni au protestat duminică, fără măști, în Piața Victoriei. Cei prezenți au o problemă cu legea carantinării și izolării. Raed Arafat are un mesaj pentru ei.

Câteva sute de persoane s-au adunat duminică seara în Piața Victoriei din Capitală, pentru a protesta față de legea carantinei. Participanții la protest au reclamat o „dictatura sanitară” și abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus. Partea cea mai tristă este că cei mai mulţi dintre ei nu poartă măşti de protecţie şi nu respectă normele de distanțare socială.

Pornind de la acel set de circumstanțe, Raed Arafat a avut o intervenție la Antena 3. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a spus duminică seară că îi „aşteaptă la spital” pe cei care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei, când a fost întrebat ce le transmite oamenilor prezenți la protest. Aproape sub formă de amenințare, oficialul și-a continuat mesajul cu ”O parte dintre ei sunt convins că nu or să scape”

Raed Arafat a fost un foarte agresiv în ultimele săptămâni cu știrile false de pe internet și cu oamenii care, în continuare, nu cred în pandemie. „O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica