Ideea Porsche care poate revoluționa industria auto și să facă aerul mai curat

0 2

Toți producătorii auto se confruntă cu norme dure anti-poluare. Porsche crede că modelele electrice nu-s singura soluție.

Porsche e un nume mare în industria auto și, la fel ca alți constructori, se confruntă cu reglementări dure anti-poluare. Toți constructorii sunt forțați  să găsească soluții pentru a veni pe piață cu modele mult mai prietenoase cu mediul. Mulți specialiști susțin că motoarele clasice pe benzină și motorină vor deveni istorie.

Modelele electrice sunt acum la mare căutare și toți producătorii au venit cu așa ceva. Dar Porsche crede că mai există și o altă soluție decât bateria electrică.

E vorba de combustibilul sintetic, care ar face modelele de mașini la fel de prietenoase cu mediul cum sunt cele care funcționează pe baza bateriilor electrice.

Porsche vine cu ideea care ar putea revoluționa industria auto

Porsche susține că una dintre soluțiile pentru un mediu mai curat în industria auto ar fi combustibilul sintetic. De altfel, producătorul vrea să testeze această nouă tehnologie și, eventual, să vină pe piață cu modele care folosesc combustibil creat în laborator, care nu poluează și care respectă țintele de emisii CO2 impuse de autorități.

Nu se întâmplă peste noapte, evident.

Vicepreședintele Porsche, Frank Walliser, spune că a pornit un departament separat denumit chiar eFuel, care să se ocupe de asta. Dacă lucrurile merg bine, atunci mașinile care funcționeză pe bază de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica