iCEE.fest are loc saptamana viitoare la Bucuresti

0 421

Un eveniment major din lumea tehnologiei se va desfasura saptamana viitoare chiar la Bucuresti. Este vorba de festivalul iCEE.fest 2018, eveniment major la care iau parte peste 200 de speakeri internationali.

In acest an cei care iau parte la iCEE.fest vor avea parte de 9 lini de continut si 7 scene printre care si 2 scene VIP. Pe langa asta vizitatorii vor fi pregatiti sa vada cea mai noua tehnologie si sa primeasca din partea organizatorilor un „ghid de supravietuire” cu ajutorul caruia sa gaseasca mai rapid sectiunile care li se potrivesc.

Programul iCEE.fest este foarte incarcat. Poti descarca si aplicatia speciala care te va ajuta sa iti organizezi timpul eficient.

In prima zi pe scena principala vor urca gigantii globali din domeniul tehnologiei. FOCUS 1 se adreseaza in special zonelor fintech si blockchain. FOCUS 2 si 4 sunt dedicate zonei e-health, iar FOCUS 3 analizeaza impactul tehnologiei in comunicare si democratia la nivel global. Nu vor lipsi concertele sustinute de Arme, Suie Paparude si The Monojacks.

A doua zi este dedicata speakerilor internationali dupa care urmeaza o sectiunea dedicata Netflix pentru continutul video urmata de campanii creative spectaculoase. In FOCUS 1 aveti parte de continut digital,stiri, jurnalism, etc. FOCUS 2 se adreseaza celor din eCommerce si retail. FOCUS 4 pune accent pe intalnirea start-upurilor cu antreprenori de succes si fonduri de investitii.

Acest festival este organizat in colaborare cu Orange si alti sustinatori precum CR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel / Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica