Hyundai a cumpărat cipuri, când rivalii nu. Liniile sale de asamblare au încă activitate

0 1

Hyundai Motor a evitat până acum o penurie de cipuri care a afectat producătorii auto mondiali, menținându-și în mare parte stocul de cipuri anul trecut și chiar accelerând achizițiile spre final, au spus trei persoane cu cunoștințe despre acest subiect.
Lipsa a forțat reducerea producției la nivel mondial, inclusiv la Volkswagen și General Motors, determinând Germania și Statele Unite să intensifice eforturile pentru rezolvarea deficitului.

În afară de Toyota Motor din Japonia, care a declarat luna aceasta că are suficient inventar de cipuri pentru a-i ajunge aproximativ patru luni, Hyundai și firma sa surioară Kia Corp sunt singurii producători de autovehicule la nivel mondial care au menținut un stoc de cipuri de mică tehnologie care i-au ajutat să mențină producția .

Dacă nu se va ușura în curând, însă, lipsa ar putea atinge și Hyundai, deoarece capacitatea redusă la etajele fabricii începe să preseze producerea chiar și a cipurilor auto de înaltă tehnologie, au spus doi dintre oameni, care sunt familiarizați cu achizițiile companiei.

Producătorul de automobile din Coreea de Sud a continuat să cumpere cipuri chiar și în timp ce rivalii tăiau comenzi pentru a reflecta cererea diminuată din cauza pandemiei.

Analiștii au spus că evenimentele din trecut care au afectat lanțul de aprovizionare al Hyundai și l-au obligat să oprească producția au modelat această abordare mai conservatoare a inventarului, o abatere de…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica