Huawei P40: de la Pro la Lite, ce au bun și ce le lipește noilor telefoane

0 2

Huawei P40 Pro costă de aproape patru ori mai mult decât Lite. Sau viceversa: Lite e de aproape patru ori mai ieftin decât Pro. A făcut Huawei ceva bun cu telefonul mai scump sau a făcut un compromis prea mare cu cel ieftin?

Telefonul care atrage cea mai multă atenție din această serie este Huawei P40 Pro. Așa că voi începe cu el. Ca hardware e simplu: are tot ce-i mai bun dintre componentele de care a beneficiat compania. E și 5G, dar la cum se prezintă lucrurile în România s-ar putea să mai dureze un an până când vom avea cu adevărat o rețea 5G.

Vorbim de un telefon cu ecran de 6,58 inci OLED Quad HD+ cu rată de refresh de 90 Hz, are o baterie de 4.200 mAh care poate fi încărcată rapid pe fir (40 wați) sau wireless (27 wați), 128 sau 256 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Există și într-o variantă cu 512 GB (P40 Pro Plus), dar cred că primele două îți pot fi suficiente.

Și are camere foto. Cea mai importantă e cea wide: 50 megapixeli f/1.9 și un senzor mare. Apoi, e una de 40 MP ultrawide surprinzător de luminoasă (f/1.8). Apoi mai e cea pentru zoom: 12 MP ca rezoluție, dar printr-un sistem periscopic de amplificare a imaginii. Rezultatul e un zoom optic 5x. Telefonul are Android 10, cu interfața EMUI 10, dar fără servicii Google. Și despre asta voi vorbi un pic mai încolo.

Huawei P40 Pro și cele 5 lucruri bune sau care pot fi îndreptate

Camerele foto — Huawei P40 Pro are unul dintre cele mai bune ansambluri…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica