HUAWEI P smart 2021: telefon cu preț corect care livrează mai mult decât te aștepți

0 0


Uită-te cât de frumos e afară. Da, a venit primăvara, în sfârșit, iar pe mine mă încântă enorm dintr-un punct de vedere: culorile și lumina. Ce treabă au acestea cu un telefon? Ei bine, telefonul de acum se descurcă excelent să mă ajute să surprind instantaneele pe care le vreau. Acesta e HUAWEI P Smart 2021. Permite-mi să-ți spun câteva cuvinte despre el.

HUAWEI P Smart 2021 e, înainte de toate, un telefon cu un preț excelent. Nu știu de tine, dar eu sunt curios să văd cum reușesc producătorii să țină prețul jos, dar și calitatea la un nivel un pic peste așteptări. În cazul lui P Smart 2021 vorbim, pe scurt, despre un ecran de 6,67 inci FullView, o baterie extra generoasă de 5.000 mAh cu încărcare rapidă, dar și o cameră principală de 48 megapixeli.

Aș putea spune că orice telefon e pentru oricine, dar unele sunt ceva mai potrivite anumitor categorii de utilizatori. În cazul lui P Smart 2021, acesta e în special util tinerilor. Prețul lui e excelent, are hardware și acumulator să ducă sesiuni prelungite de gaming, dar nici capabilitățile pentru fotografie și videografie nu-s de ignorat. La o adică poți privi acest telefon și ca pe un companion smart: bifează bine unde trebuie și nu la un cost mare.

Pe partea foto și video, sunt disponibile următoarele: camera principală de 48 megapixeli, camera de 8 megapixeli ultrawide, una de 2 megapixeli pentru imagini macro și una de 2 MP pentru măsurarea adâncimii de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica