Huawei Mate 30, lansat: ce oferă telefonul care se visează mai bun decât iPhone 11

0 5


După o serie aproape nesfârșită de zvonuri și poze, Huawei Mate 30. Directorul companiei a investit prima parte din eveniment în comparații de orice fel cu iPhone 11.

Huawei Mate 30 ar trebui să fie cel mai bun telefon al companiei pentru 2019. Doar că n-are aplicațiile Google. Astfel, e un smartphone care, din punct de vedere hardware, e extrem de avansat. De aceea și investiția de timp în comparația cu iPhone 11.

De la dimensiunea marginilor până la sistemul 3D de autentificare facială, directorul Huawei a explicat cum telefonul său e mai bun. Huawei Mate 30 va fi disponibil în trei versiuni: Lite, Mate 30 și Pro. Cel din urmă, cum presupuneai, e cel mai bun.

Da, tot cu iPhone 11 Pro s-a comparat Huawei și când a spus că i-a copiat designul ansamblului foto-video de pe Mate 20. iPhone 11 Pro, spre deosebire de modelele de până acum, are toate camerele dispuse într-un pătrat, în colțul din stânga sus.

Specificații pentru Huawei Mate și Mate 30 Pro

Cea mai mare diferență între Mate 30 și Mate 30 Pro e la ecran: primul are unul de 6,62 inci OLED cu o rezoluție Full HD+. Cel de-al doilea are un ecran de 6,53 inci cu o rezoluție ceva mai mare de Full HD. Conform companiei, telefonul folosește un OLED flexibil. Altfel, ambele suportă DCI-P3 HDR și filtru pentru lumina albastră.

Telefoanele vor fi disponibile în șase nuanțe de culoare. Și ansamblul pentru cameră e mai circular ca niciodată, după ce pe precedentul model era…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica