Huawei lanseaza 2 smartphone-uri de gaming in China

0 331

Dupa ce Asus a lansat un smartphone care e adreseaza in mare parte gamerilor, a venit randul celor de la Huawei sa pluseze cu doua modele de buget care folosesc functia GPU Turbo si sunt dedicate in special pasionatilor de jocuri.

Honor Play si Honor 9i sun modelele de buget dedicate gamerilor echipate cu functia GPU Turbo. Cele doua telefoane folosesc acelasi hardware ca si modelele P20 sau Honor 10. Pretul este unul surprinzator pentru hardware-ul cu care sunt dotate, apropiindu-se de nivelul modelelor de top cand vine vorba de performante.

Ce este GPU Turbo?

Este o functie software care permite imbunatatirea performantelor telefonului chiar si cu 60% atunci cand acestea ruleaza jocurile. In acelasi timp permite un consum mai redus de energie chiar si cu 30%. Pana acum modelele de la Huawei foloseau GPU din gama Mali.

Smartphone-ul Honor Play este modelul pe care cei de la Huawei il scot mai mult in evidenta fiind si modelul cu care se doreste promovarea acestei functii populara in randul gamerilor. Pretul de pornire al acestui device este de doar 310 dolari, un pret mai mult decat decent daca ne raportam cu ce ne ofera. In primul rand este dotat cu un ecran de 6.3 inch Full HD+ cu un format de 19:9. Completeaza cu un chipset Kirin 970 cu procesare neurala, fiind cel mai puternic de pana acum, 4-6 GB RAM si pana la 64 GB spatiu de stocare. Acumulatorul de 3.750 mAh va asigura o autonomie mai buna in special atunci cand vei fi activ in jocuri.

Honor Play este dotat si cu o camera dual cu senzor de 16 MP si una de 2 MP. Nu este o camera de top insa este un telefon adresat in special pasionatilor de jocuri nu celor de fotografii. Fata de modelele la care se aseamana cand vine vorba de software, Honor Play este dotat si cu mufa jack 3.5 mm.

Celalalt model lansat in China este varianta lite a modelului de top prezentat mai sus. Honor 9i are un ecran cu o diagonala de 5.84 inch pe format 18:9. Foloseste chipset Kirin 659 si are 4 GB RAM. Spatiul de stocare poate ajunge pana la 128 GB in timp ce bateria este destul de buna avand 3.000 mAh. Pe partea din spate este echipat cu o camera duala de 13 MP si 2 MP. Pretul de pornire al acestui model este de 220 de dolari.

 

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica