Huawei din China își propune o schimbare de strategie: va începe să producă vehicule electrice

0 4

Huawei din China intenționează să producă vehicule electrice sub propria marcă și ar putea lansa unele modele anul acesta, au declarat patru surse, în calitate de cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații din lume, bătut de sancțiunile SUA, explorează o schimbare strategică.
Huawei Technologies Co Ltd este în discuții cu Changan Automobile deținută de stat și alți producători de automobile pentru a-și folosi uzinele auto pentru a-și face vehiculele electrice (EV), potrivit a două dintre persoanele familiare cu această chestiune.

Huawei este, de asemenea, în discuții cu BluePark New Energy Technology, susținută de Beijing, pentru a-și fabrica vehiculele electrice, a declarat unul dintre cei doi și o persoană separată, cu cunoștințe directe despre acest subiect.

Planul anunță o schimbare potențial majoră de direcție pentru Huawei după aproape doi ani de sancțiuni americane care i-au redus accesul la lanțurile de aprovizionare cheie, obligându-l să vândă o parte din afacerea sa de smartphone-uri pentru a menține marca în viață.

Huawei a fost plasat pe o listă neagră comercială de către administrația Trump din motive de securitate națională. Mulți directori din industrie văd puține șanse ca blocarea vânzării de miliarde de dolari de tehnologie și cipuri din SUA către compania chineză, care a negat acțiunile greșite, să fie anulată de succesorul său.

Un purtător de cuvânt al Huawei a…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica