Huawei continuă lupta cu Apple. Tocmai ce a lansat laptopul MagicBook Pro, care va concura cu viitoarele Macbook-uri

0 7


Huawei, prin intermediul brandului Honor, a anunțat MagicBook Pro, un nou laptop pe care-l aruncă în luptă direct cu Macbook-urile de la Apple.

Laptopul se numește MagicBook Pro (probabil în lipsă de imaginație) și are un ecran cu o diagonală de 16,1 inci cu margini foarte subțiri. Honor MagicBook Pro va veni echipat cu un procesor quad-core i5 sau i7, de tip Whiskey Lake, și va fi acompaniat de o placă video Nvidia GeForce MX250 cu 2 GB GDDR5 memorie virtuală. Spațiul de stocare este format dintr-un SSD de 512 GB sau de unul de 1 TB, iar memoria RAM va fi fie de 8 GB, fie de 16 GB RAM.

Și toate acestea sunt ambalate într-un corp foarte mic și compact. Laptopul, deși are un display mare, cântărește doar 1,7 kilograme și are o grosime de doar 16,9 milimetri. Pentru ca toate aceste componente să funcționeze foarte bine într-un spațiu atât de compact, sistemul de răcire este format din două ventilatoare și două heat pipe-uri mari.

Un Macbook, la preț de laptop Windows

Carcasa gri a laptopului este realizată din aluminiu și este greu să nu faci o paralelă între MagicBook Pro și un Macbook de la Apple. Cu toate acestea, laptopul chinezilor se diferențiază în câteva moduri. În primul rând, camera web este ascunsă în tastatură. Poate nu este cel mai bun loc, însă așa primești un ecran mare și cu margini mici. În al doilea rând, dispozitivul Honor stă mai bine la capitolul conectivitate: are un port USB 3.1 Type C, trei…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica