Huawei are probleme cu cel mai așteptat telefon: ce au găsit specialiștii

0 10


Huawei s-a lăudat încă din 2018 cu un cip pentru telefoane 5G. În 2019, a lansat un telefon pregătit pentru internetul viitorului și un al doilea e așteptat în toamnă. Cu toate acestea, compania ar livra un produs mai prost decât Samsung sau Qualcomm. Un raport publicat recent arată ce probleme are modemul Huawei.

La MWC 2018, Huawei a vorbit prima dată public despre modemul 5G. Chiar dacă abia din 2020 vom vedea rețele și telefoane 5G în mai multe țări, compania a vrut să se asigure că e printre primele care livrează așa ceva. Iar primul telefon este Mate 20 X 5G. Acesta a ajuns la vânzare și în România, la Digi | RCS-RDS.

După Mate 20 X, compania pregătește și Mate X. E telefonul pliabil dotat și cu modemul 5G. Acesta a fost promis în a doua jumătate a lui 2019. În ciuda demersului producătorului, un raport IHS Markit arată câteva diferențe importante între ce livrează Samsung și Qualcomm și ce propune Huawei.

Ce nu reușește să ofere Huawei cu această primă implementare 5G

Trebuie să ții cont că niciun telefon 5G disponibil acum nu e perfect. E prima generație și, după 2020, lucrurile vor fi îmbunătățite. Chiar și așa, modemul Balong 5000 5G al Huawei e inferior celor de la Samsung și Qualcomm la câteva capitole importante.

În esență, acesta e fizic prea mare şi un consumator serios de energie. E posibil ca aceasta să fi fost strategia cu Mate 20 X 5G, un telefon mare, cu baterie pe măsură (4.200 mAh)….Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica