Honor 10 GT, primul smartphone Huawei cu 8 GB RAM

0 502

Miercuri s-a lansat Honor 10 GT, primul smartphone din portofoliul Huawei ce sosește echipat cu 8 GB de RAM, dotare pe care nici modelele din seria P sau Mate nu o oferă în acest moment. Pe lângă acest upgrade adus modelului standard mai avem și implementarea tehnologiei GPU Turbo despre care se tot vorbește în ultima vreme și care are rolul de a spori performanțele în sesiunile de gaming.

Revenind la telefon, acesta vine echipat cu ecran FHD+ de 5.84 inch cu aspect 19:9 și decupaj, cu procesor octa-core HiSilicon Kirin 970 și cu o cameră duală de 16 + 24 megapixeli ce oferă aplicații AI. O noutate legată de camera foto este și introducerea funcției de captură Night Mode fără a fi nevoie de un trepied, feature care dacă nu mă înșel este prezent și pe Huawei P20 Pro.

Printre alte dotări mai avem soluția grafică Mali-G72 MP12, camera selfie de 24 megapixeli și bateria de 3400 mAh ce se poate încărca rapid de la 0 la 50% în numai 24 minute (5V/4.5A). Telefonul are și scanner de amprente plasat frontal, port USB Type-C, jack audio și chiar emițător infraroșu. Lansarea comercială este programată pentru data de 24 iulie în China, zi în care va fi dezvăluit și prețul oficial. Suma ar putea ajunge la 450 euro ținând că modelul de 6 GB Honor 10 se vinde acum pentru 360 euro.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica