HMD Global lanseaza o noua generatie de telefoane Nokia

0 358

HMD Global este compania care detine in prezent licenta pentru brandul Nokia si continua sa isi reinnoiasca portofoliul cu o noua serie de smartphone-uri Nokia Android. Compania a anuntat lansarea device-urilor Nokia 5.1, Nokia 3.1 si Nokia 2.1. Totodata, cu lansarea acestor dispozitive, HMD Global ofera clientilor sai acces la cele mai noi servicii Google.  Cele 3 modele Nokia ofera o experienta Android pur, securizat si actualizat la zi prin Android One si Go.

“Suntem încurajaţi de răspunsul pe care îl primim pentru produsele noastre. Utilizatorii ne spun că îndrăgesc smartphone-urile Nokia care rulează Android. Depunem eforturi constante pentru a scoate în evidență experienţele ce se potrivesc cel mai bine nevoilor cotidiene ale fanilor noştri. Toate detaliile smartphone-urilor Nokia au fost proiectate cu gândul la utilizatori, motiv pentru care suntem încântaţi să lansăm aceste modele rafinate care oferă performanţe îmbunătățite, cele mai avansate elemente de design la preţuri accesibile oricui şi la calitatea de top aşteptată de la noi”, a precizat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global

Nokia 5.1 continua seria clasica a generatiilor anterioare asa cum acest brand ne-a obisnuit. Este un device compact si cu un design modern.  Telefonul are un ecran Full HD+ cu o diagonala de 5.5 inch si un raport de 18:9. Foloseste un procesor cu 8 nuclee 2.0 GHz Media Tek Helio p18. Camera principala are 16 MP si este dotata cu functia autofocus si detectie faza. Senzorul de amprenta este situat pe spate. Noul model Nokia 5.1 va fi disponibil in 3 culori si va avea mai multe optiuni pentru spatiul de stocare si memoria RAM: 2-4 GB RAM, respectiv 16-32 GB spatiu de stocare. Pretul de pornire este de 189 de euro.

Nokia 3.1 continua seria celui mai de succes model din gama de smartphone-uri Nokia. Are un ecran HD+ cu o diagonala de 5.2 inch in format 18:9, curbat 2.5D. Este protejat cu ajutorul Gorilla Glass. Noul model este echipat cu un chipset cu 8 nuclee, procesor Media Tek 6750. Camera foto principala are 13 MP. La fel ca si Nokia 5.1 vine disponibil pe 3 culori si are aceleasi optiuni pentru spatiul de stocare.

Nokia 2.1 va impresiona prin autonomia bateriei de 4.000 mAh. Este un model cu un design compact si modern cu un ecran HD de 5.5 inch. Camera principala are 8 MP. Este dotat cu Qualcomm Snapdragon 425 pe 64 biti. Pretul de pornire este de 115 dolari.

Toate cele 3 variante Nokia vor fi disponibile pe piata incepand cu luna iulie.

Source Techcafe
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica