Hitman 2 a lansat primul trailer si data lansarii oficiale

0 333

Fanii seriei Hitman nu mai au mult timp pana cand se va lansa oficial Hitman 2, un joc care o perioada mai lunga de timp avea un viitor incert. Se pare ca cei de la IO Interactive au ales sa continue celebra poveste a lui Hitman iar noul joc se anunta a fi unul spectaculos si plin de actiune, dupa cum veti vedea si in trailerul de mai jos.

Hitman s-a dovedit a fi o serie de succes in lumea jocurilor virtuale, avand un numar mare de fani si o premisa foarte interesanta a unui agent asemanator cu Bond 007. Acelasi joc a inspirat si 2 filme care poarta acelasi nume insa nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, iar criticii nu le-au primit foarte bine in lumina reflectoarelor. Square Enix a luat decizia de a renunta la distributia jocului Hitman in urma cu un an asa ca acesta a dus la o plafonare de lunga durata a dezvoltatorului IO Interactive.

De curand Warner Bros a semnat un contract cu IO Interactive iar dezvoltatorul a anuntat deja care va fi numele noului joc al seriei. Vom avea parte de multa actiune in continuarea seriei lansate in anul 2017. Lansarea oficiala Hitman 2 va avea loc pe data de 13 noiembrie 2018. Jocul va fi disponibil pe PlayStation, Xbox si PC.

In prim plan in noul joc al seriei se afla agentul 47 care va avea un rol bine stabilit. Trebuie sa execute personaje cheie si sa ajunga in locatii exotice gandite la un nivel de detaliu foarte avansat. Ca si in jocul precedent, jucatorii au acces la numeroase deghizari si decizia le va apartine cand vine vorba de modul in care isi elimina tintele.

Jocul va avea si un mod bonus intitulat Sniper Assassin. In noul modul prezent acum si pe alte platforme decat cea mobila, jucatorii colaboreaza cu un prieten pentru finalizarea misiunii. Modul Sniper Assassin este disponibil pentru cei care precomanda editiile Standard, Silver, Gold si Collector’s Edition inainte de lansarea oficiala a jocului. Interesant este faptul ca ultimele 2 pachete iti vor permite sa joci versiunea finala a jocului chiar si cu 4 zile inainte de lansare.

 

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica