HBO a creat rivalul perfect pentru Netflix și e o veste proastă pentru tine

0 5

În momentul în care Netflix a rămas fără serialul Friends, compania care controlează HBO a anunțat un rival pentru platforma de streaming. Nu e gata de lansare, dar vine deja cu o veste extrem de proastă pentru tine ca utilizator.

WarnerMedia controlează drepturile de difuzare ale serialului Friends. În ultima vreme a avut o înțelegere cu Netflix pentru ca serialul să fie disponibil abonaților acestui serviciu de streaming. Asta chiar dacă WarnerMedia are atât HBO Now (în Statele Unite ale Americii și alte câteva țări), cât și HBO Go (în România, de exemplu). Din 2020, lucrurile se vor schimba, ceea ce justifică și retragerea serialului de pe Netflix.

WarnerMedia a anunțat o platformă nouă: HBO Max. Va fi un serviciu de streaming dezvoltat să concureze cu Netflix, Hulu, Amazon Prime și Disney+. Cel din urmă nu a fost încă lansat, dar Disney a spus că lucrează la el.

De ce apare un nou produs HBO în luptă cu Netflix

Când Netflix a renunțat la afacerea cu închiriat de DVD-uri, și-a migrat tot mai mult spre online, nu era mare miză pentru companiile mari. Astfel, Disney, WarnerMedia sau altele n-au fost foarte atente. Însă, în timp, mai ales după ce Netflix s-a lansat la nivel global, interesul a crescut și implict potențialul veniturilor.

Pe HBO Max, compania va putea furniza conținut de la următoarele entități: Warner Bros., New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica