Guillermo del Toro nu mai vrea filme din benzi desenate: de ce l-au supărat supereroii

0 9

Guillermo del Toro este unul dintre cei mai complecși regizori din ultimele decenii și a creat filme dintr-o varietate de genuri. Când vine însă vorba de pelicule cu super eroi, se pare că nu mai vrea să audă de ele.

Dacă ai o fascinație pentru filme fantastice, horror sau cu super eroi, este puțin probabil să nu fi văzut unul dintre filmele lui Guillermo del Toro. Regizorul și scenaristul și-a scris multe dintre peliculele pe care le-a adus pe marele ecran și, de-a lungul carierei sale, s-a bucurat de două premii Oscar. Primul l-a primit pentru Pan`s Labyrinth în 2006, iar al doilea i-a intrat în posesie după mult mai recentul The Shape of Water.

Între timp, foarte mulți au ajuns să se familiarizeze cu stilul lui del Toro datorită unor filme precum Hellboy, Pacific Rim sau Blade 2. Acestea din urmă au fost producții cu bugete foarte generoase inspirate din benzi desenate, cu studiouri mari în spate. Cea mai mare producție realizată de Guillermo a fost Pacific Rim, cu un buget de 190 de milioane de dolari și încasări de aproximativ 411 milioane de dolari.

În teorie, tot el ar fi trebui să fie responsabil de Justice League Dark, dar Warner Bros. a renunțat la acel proiect și s-a concentrat pe crearea universului cinematografic DCEU. Având în vedere că multe dintre creațiile sale au fost succese la public și critici, se află într-o poziție privilegiată când vine vorba de alegerea unor noi proiecte.

Din această poziție,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica