GTA V este acum și un laborator în care să testezi această funcție incredibilă de pe mașini reale

0 0

În ciuda vechimii, GTA V a „îmbătrânit” foarte frumos. Cea mai nouă opțiune, dezvăluită recent, îți arată cum jocul poate deveni un centru de testare pentru o funcție a mașinilor reale.

Comma.ai pune la dispoziție un mod prin care poți avea o mașină autonomă în GTA V. Compania e fondată George Hotz, hacker care și-a câștigat popularitatea prin moduri create pentru PlayStation, dar și prin kit-uri de jailbreak pentru iPhone. Acum, jucătorii pot instala kit-ul comma two și văd ce înseamnă tehnologia pentru mașini autonome.

Implementarea în GTA V a fost făcută de Leon Hillman, un programator de 15 ani care a vrut să vadă cât de mult poate fi adus în zilele noastre jocul lansat în 2013.

Comma.ai a creat kit-ul pentru mașini reale, cum ar fi modele Honda sau Toyota. Dar iată că funcționează excelent și într-un joc video. Pe mașini reale, compania instalează și un sistem de supraveghere video în mașini, ca să poată da autovehiculului capabilități de mașină autonomă.

Hillman a experimentat în GTA V cu o Honda Civic din 2018. În două săptămâni a reușit să implementeze proiectul și totul funcționează printr-un controller de Xbox. „Ai nevoie de două PC-uri. Unul cu Windows și cu toate driverele Xbox instalate, iar…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica