GTA V arată incredibil cu acest mod: cum e posibil așa ceva pentru un joc vechi de 7 ani

0 0


GTA V e deja un titlu legendar. A fost lansat în septembrie 2013, dar cineva a reușit să-l aducă la zi și să-l transforme într-un joc prin care ai vrea să te plimbi ca într-o vacanță.

Încă e așteptat GTA 6, dar până atunci se bucură de toată popularitatea GTA V. Drept dovadă, a fost listat gratuit până pe 21 mai de către Epic Games Store.

Ca să profiți de oferta cu ultimul Grand Theft Auto gratuit, trebuie să instalezi aplicația pentru Epic Games Store pe PC sau Mac. Ai un ghid mai amplu aici. Dacă nu ai deja unul, trebuie să-ți faci și un cont gratuit. După ce ai ți-ai asociat contului copia gratuită de GTA V, ești gata să descoperi lumea din Los Santos. va fi însă mai tristă decât în imaginile de mai jos.

Cum poate să arate GTA V la fel sau mai bine decât jocurile moderne?

Ce vezi în imaginile de mai jos, dar și în clipul de mai sus, este jocul cu modul NaturalVision Evolved. Acesta folosește cele mai noi tehnologii din echipamentele hardware, cum ar fi ray tracing, ca să transforme lumea din Los Santos într-una fotoreliastă.

Deocamdată, modul e oferit doar contracost prin Patreon de dezvoltat. Pentru cinci dolari pe lună ai acces la versiuni beta, iar pentru 20 de dolari pe lună poți descoperi versiuni alpha și experimentale. În orice caz, schimbările sunt dramatice de la cum arăta GTA V în original și cum poate fi transformat radical cu un mod care folosește la maximum echipamentele moderne.

În fine, daca…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica