GTA 6 are deja un rival și vine de la creatorii seriei Grand Theft

0 6

GTA 6 și Bully 2 sunt două dintre cele mai așteptate jocuri video, însă nimeni nu știe care dintre ele va fi lansat primul de cei de la Rockstar Games.

Rockstar Games ar putea anunța curând lansarea unui nou joc, doar că nimeni nu știe exact despre care ar fi vorba.

Indiciul care i-a făcut pe fani să spere la un anunț e unul destul de stupid, însă suficient de plauzibil, dacă iei în considerare acțiunile trecute ale companiei.

Un trecător a observat că cei de la filiala Rockstar North din Edinburgh au dat jos de pe clădire banner-ul cu jocul Red Dead Redemption 2. Acest lucru i-a făcut pe fani să creadă că ar face astfel loc pentru un banner cu noul joc pe care cei de la Rockstar ar urma să îl lanseze. Astfel, ar putea fi vorba fie despre GTA 6, fie despre Bully 2.

Ultima dată când Rockstar North a dat jos un banner, acesta a fost unul cu GTA 5. A făcut-o pentru a face loc celui cu Red Dead Redemption 2, joc pe care l-a anunțat tot atunci.

GTA 6 sau Bully 2?

Rockstar Games nu a oferit o dată oficială pentru niciunul dintre jocuri. În ciuda faptului, supozițiile de pe internet sunt multe.

Bully a apărut în 2006 și este mai puțin popular decât seria GTA. Totuși, mulți fani speră la o nouă versiune a jocului. O sursă neoficială din jurul Rockstar Games a declarat că o continuare ar urma să vină în 2020, pentru PS4, Xbox One, PS5 și Xbox Scarlett.

Ultimul joc din seria Grand Theft auto a apărut în 2013, așa că GTA 6 este…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica