Greta Thunberg te va învăța cum să protejezi planeta în propriul serial TV

0 3

Activista Greta Thunberg va fi subiectul unui nou serial TV produs de BBC în care vei afla mai multe despre cauza pentru care luptă adolescenta.

Activista în vârstă de 17 ani a devenit una dintre cele mai reprezentative simboluri ale mișcării împotriva schimbărilor climatice. Acum, aceasta primește propriul serial care va documenta călătoria sa în jurul lumii și campaniile sale pentru climă. De asemenea, serialul va arăta și o parte mai personală a Gretei și felul în care aceasta se raportează la dezvoltarea sa în lumina reflectoarelor, dar și dificultățile întâmpinate în scrierea discursurilor sau întâlnirea marilor lideri mondiali.

De serialul despre Greta Thunberg se va ocupa BBC Studios Science Unit, însă nu există încă detalii legate de o dată de lansare sau locul în care îl vom putea urmări odată ce va fi gata.

„Schimbările climatice sunt probabil cea mai importantă problemă a vieții noastre, astfel încât e oportun să facem un serial care explorează faptele și știința din spatele acestui subiect complex”, a declarat producătorul executiv Rob Liddell.

Greta Thunberg va mai apărea și în altă parte pe ecrane

Platforma Hulu a anunțat că lucrează la un documentar despre tânăra activistă. Creatorii urmăresc povestea Gretei încă de la primele proteste ale acesteia din Suedia. Pe atunci, în fiecare vineri, Greta lipsea de la școală pentru a protesta în fața clădirii Parlamentului și solicita…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica