Google te ajută să-ți păcălești creierul să stai mai puțin pe telefon

0 1


Google vine cu noi modalități prin care vrea să-i ajute pe utiliatori să petreacă mai puțin timp în fața ecranului telefonului.

Pentru asta, compania propune trei metode care să te ajute să nu mai pierzi timp degeaba și să folosești mai puțin telefonul, doar pentru lucrurile esențiale. Vine cu trei noi aplicații care fac parte din proiectul său mai amplu, numit Digital Wellbeing.

Cea mai inedită dintre ele se numește Enevlope și implică un pic mai mult efort decât descărcarea unei aplicații din Play Store. După ce o instalezi pe telefon, vei fi nevoit să descarci și un șablon din care urmează să-ți confecționezi propriul plic de hârtie. Vei deschide apoi aplicația Google și vei așeza telefonul în plic, pe care îl vei sigila complet. Ca rezultat, vei mai putea să-ți folosești telefonul doar pentru a efectua apeluri sau a vedea cât e ceasul.

Pentru că telefonul tău este într-o husă sigilată, vei fi nevoit să rupi plicul și să confecționezi unul de fiecare dată când vrei să-l introduci înapoi. Astfel, vei fi mai puțin tentat să scoți telefonul și să dai scroll de fiecare dată când te plictisești.

Pentru moment, nu există un șablon decât pentru modelul de telefon Pixel 3A.

Poți vedea în acest videoclip cum funcționează totul:

Google te ajută să petreci mai puțin timp pe telefon

Compania are o inițiativă mai amplă prin care încearcă să-i ajute pe utilizatori să reducă timpul pe care îl pierd în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica