Google promite modificări ale supravegherii cercetării după revolta internă

0 4

Google, Alphabet Inc, va schimba procedurile înainte de luna iulie pentru a-și revizui activitatea oamenilor de știință, potrivit unei înregistrări a primăriei auzite de Reuters, parte a unui efort de a înăbuși tumultul intern asupra integrității cercetării sale în domeniul inteligenței artificiale (AI).
În declarațiile de la o ședință a personalului, vinerea trecută, directorii Google Research au declarat că lucrează la recâștigarea încrederii după ce compania a demis două femei proeminente și le-a respins munca, potrivit unei înregistrări de o oră, al cărei conținut a fost confirmat de două surse.

Echipele testează deja un chestionar care va evalua proiectele în ceea ce privește riscul și va ajuta oamenii de știință să navigheze pe recenzii, a declarat în cadrul ședinței Maggie Johnson, directorul operațional al unității de cercetare. Această modificare inițială se va lansa până la sfârșitul celui de-al doilea trimestru, iar majoritatea ziarelor nu vor necesita verificări suplimentare, a spus ea.

Reuters a raportat în decembrie că Google a introdus o revizuire a „subiectelor sensibile” pentru studii care implică zeci de probleme, precum China sau părtinirea serviciilor sale. Evaluatorii interni au cerut ca cel puțin trei lucrări despre inteligența artificală să fie modificate pentru a se abține de la aruncarea tehnologiei Google într-o lumină negativă, a raportat Reuters.

Jeff Dean,…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica